Jdi na obsah Jdi na menu

Odchovy - křečík čínský

Příspěvky

Lilliput's Lapis Lazuli x Eevee's Eldoon

ejecka-29den-01p.jpgDruhý vrh úžasné Lazulky a opět početný. Mimča byla opět úžasně vyrovnaná nejen fyzicky, ale i psychicky a to je přesně to, co si každý chovatel přeje.

Vrh J of X-rats (PP od M&SHC)

 
Celý příspěvek

Rumi de Vries x Havojon's Lewi

ficka-32den-01p.jpgPrvní vrh krásné a aktivní Rumi a druhý vrh mazlíka Lewiho. Mláďátka v přiměřeném počtu, která dělala jen radost. Líbila se mi jejich variabilita v povahách i zbarvení.

Vrh I of X-rats (PP od M&SHC)

 
Celý příspěvek

Lilliput's Lapis Lazuli x Havojon's Lewi

cinh-28den-01p.jpgPo delší pauze opět vrh číňánků a příroda nám nahrála samé strakáčky. Jeden hezčí než ten druhý a mamka Lazulka je skvěle vychovala. Vrh byl i povahově velmi vydařený.

Vrh H of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Anushka of Navel x Elias of X-rats 2

fgecka-29dni-01p.jpgNa druhý vrh Anushky jsem dlouho nečekala kvůli vysokému věku otce Honzíčka a udělala jsem dobře. Sice se opět nepodařilo odchovat všechna mláďata, ale zbylí 3 krasavci jsou nedocenitelní!

Vrh G of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Anushka of Navel x Elias of X-rats 1

filuta-30den-01p.jpgPrvní vrh Anushky byl trochu smutný, jelikož porodila cca 8 miminek. Dlouhý porod jí však zcela vyčerpal a nakonec přežilo pouze jedno jediné miminko - obrovská a krásná bojovnice Filutka. To, že to obě zvládly je k nezaplacení.

Vrh F of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Nipegårdens After Eight x Centurion of X-rats

ecka-35den-01p.jpgDruhý vrh Affinky a opět velký počet mláďátek - 7 šmudlíků, z toho 4 kluci a 3 holčičky. Otočil se nám však barevný poměr a ve vrhu převažovalo divoké zbarvení bez znaků, pouze 2 holčičky byly strakaté. Mláďátka se podařila hlavně povahově - všichni byli kliďásci.

Vrh E of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Nipegårdens After Eight x Lilliput's Milky Way

29den-decka-01.jpgPrvní vrh švédské princezny Affinky, která porodila neskutečných 9 miminek a odchovala jich 8. Velmi početný, krásný vrh plný strakáčků, z kterého jeden chlapeček zůstal doma.

Vrh D of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Saskia's Iris x Diavoli Syrius

centurion-prcek-02.jpgNa vrh bílé Irisky jsem se moc těšila. Bohužel porod nebyl lehký a z 6 narozených přežil pouze 1 bojovníček. Iriska o něj boj nevzdala a krásně o něj pečovala.

Vrh C of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Aloha Syrius x Diavoli Syrius 2

img_0119.jpgAčkoli jsem se opakovanému krytí vždy bránila, u číňánků to aktuálně bohužel jinak nešlo. Podařil se však opět krásný vrh, tentokráte 6 lumpíků!

Vrh B of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Aloha Syrius x Diavoli Syrius

img_0522-----kopie.jpg

Můj první vrh vytoužených křečíků čínských. Bála jsem se, zda zvládnu krytí i samotný odchov. Nakonec se narodila krásná 4 mláďátka ve dvou barevných variantách.

Vrh A of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek