Jdi na obsah Jdi na menu

Vrh I of X-rats - 30. 10. 2023

Rumi de Vries (NL)   x   Havojon's Lewi (NL)

rumi-07mes-01p.jpg

lewi-04mes-01p.jpg

Matka: sapphire, dominant spot
Otec: agouti, dominant spot

- - - - -

Lewi už se při tomto krytí choval jako profík a Rumi si ho ihned zamilovala. Chvíli jsem i přemýšlela, že bych je spolu nechala nějakou dobu žít, ale nakonec jsem přeci jen nechtěla riskovat život ani jednoho z nich. Rumi si zanedlouho udělala obří bunkr a do něj porodila 4 mimča. Jedno bohužel bylo již mrtvé a musím prozradit, že se jednalo o BEW mláďátko, což by bylo poprvé v mé ChS, kdy by se mi tato krásná kombinace narodila, ale bohužel tomu osud zatím nepřál. Zbylá mimča měla celý mléčný bar jen pro sebe, takže výborně rostla a jeden čas byli pěkní buřtíci, což se u číňánků moc nestává.

Přiznám se, že se narodili do velmi chaotickéo období a tak nějak docela rostli a žili sami jako dříví v lese. O to víc mne překvapilo, že se z nich vyklubali skutečně moc milí společníci. Každý za to s originální povahou. Illiada živá zvědavka po mamince, Ichita se střední aktivitou tak akorát a pak Impík, totální kliďásek a flegmoušek. Hezky si to rozdělili. Navíc flekáčci byli opravdu zdařilí a třeba příště bude i větší štěstí na nějakého toho bělouška. :-)

 

Mláďata jednotlivě:

ichita-32den-01p.jpg

Ichita of X-rats

 

F, short hair

agouti

dominant spot

eyes colour: black

(AA Dd Dsds)

 

Na mazlíka u Anny M. (Náchod - Tábor)

illiada-32den-02p.jpg

Illiada of X-rats

 

F, short hair

agouti

dominant spot

eyes colour: black

(AA Dd Dsds)

 

Na mazlíka u Alexe (Lašovice)

imp-32den-01p.jpg

Imp of X-rats

 

M, short hair

agouti

-

eyes colour: black

(AA Dd dsds)

 

Na mazlíka u Tatiany (Benátky nad Jizerou)

 

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek