Jdi na obsah Jdi na menu

Diskuze k Samanthě

 

Přístup má naprosto kdokoli narozdíl od diskuzí, ke kterým je potřeba zalogování. Diskuze bude pouze mazána o vulgárnosti a jiná nevhodná slova. Prosím, aby se diskuze neobjevovala jinde, nechci zahlcovat fóra, když může být vše "pod jednou střechou". Děkuji!

Reakce jsou na toto upozornění, klikni.

První příspěvky jsou dole, nejnovější jsou nahoře.

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Samantha1987 - výmysl

19. 3. 2010 11:16

nechtěla bys začít psát pohádky pro děti? krom toho že sem nikdy piliny jako podestylku nemela,prvni nakryta samice nebyla ze zverimexu a v te male kleci byl nez sem zkratka koupila vetsi a mohla bys uznast ze klec metr na pul metru je docela dobra pro tehdy 3 samce.
Jedine co je skoro pravda je to co je na fotkách a to co jsem rikala,ale i to je primyslene tak aby to hodilo co nejvice spiny na me.Domyslet si fakta aby sedeli k tvym domenkam je obdivuhodne,ale moc se mi to nelibi kdyz je to na muj ukor.Nebylas jedina kdo u me byl,a doufam ze nikomu se nezdal muj domov ve kterem jsou patrne znamky ze v nem nekdo zije nikoli ze nemam na udrzbu nijak zanedbany ci necisty.Uz nmam co dodat,Gabriel ma koem 600g zije ve velke kleci se smeckou ma pravidelne cistou podestylku i jidlo.A ja uz mam fotak kterym skoro i dokazu zachytit potkana kdyz se moc nevrti a nejsou videt jen tmave fleky ktere vypadaji opravdu dost uboze.