Jdi na obsah Jdi na menu

Novinky

fb-logo.png Nejžhavější informace a velké fotky sledujte na FB! fb-logo.png

 

2. 5. 24 - Nové fotky miminek z vrhu K4, již mají jednotlivé fotečky. :-)

1. 5. 24 - Včera měla Uppsala těžší porod, ale nakonec to vypadá, že se budeme těšit z jednoho obřího a špekatého chlapečka. Ťuky ťuk! Také jsem upravila plánované vrhy - Xibalba opět nezabřezla, takže jí brzy budeme krýt s novým samečkem.

27. 4. 24 - Nová fotka mláďat z vrhu K4. Aktualizovala jsem plánované vrhy. Krytí Breeze definitivně vzdávám.

24. 4. 24 - První individuální fotky miminek z vrhu J4. :-) Ještě čekám, až budu více vědět, co je ve vrhu K4 a pak se hned ozvu všem lidem s předběžnými rezervacemi, kteří jsou uvedení u aktuálních vrhů. Děkuji za trpělivost!

23. 4. 24 - Včera se Cassi a Daichimu narodil vrh K4 v překrásném počtu 8 miminek! Mám obrovskou radost, že ani nedutám. Upravila jsem tedy vše potřebné, přidala profil nového vrhu a postupně přidávám plánované vrhy na léto.

19. 4. 24 - Nové fotky a barvičky u miminek z vrhu J4. Také jsem upravila plánované vrhy. Bohužel Breeze opět jen klamala a nic tam nemá a obávám se, že u Uppsaly to bude to samé. Cassi je zatím taky nejistá, Xibalba zatím také. Je to fakt šílené, vůbec nechápu, co se děje. :-(

15. 4. 24 - Včera se konečně narodil další vrh křečíků Campbellových! Corolla je šikulka a snad protrhla tu nekonečnou pauzu a už se bude jen dařit. Udělala jsem tedy úpravy v plánech i narozených vrzích a do odchovů jsem přidala vrh I4.

snowy-2apulmes-01p.jpg

Extrémně roztomilý bílý číňánek Snowy - nová posila do chovu.