Jdi na obsah Jdi na menu

Vrh W of X-rats - 8. 12. 2019

 

Rory of X-rats    x   Frozen Bona (SWE)

rory-mesic-04p.jpg

bono-08mes-01p.jpg
Matka: short hair, grey
Otec: short hair, chocolate, mottled + silvering

- - - - -

Rorynka je moje klidná oblíbenkyně. Velká mazlinka, která si sama leze do ruky pro podrbkání. Na její potomky jsem se moc těšila, stejně jako na Bonovi a doufala, že tu bude nějaká krásná holčička pro mně. Rorynka, jak kdyby to tušila, porodila 3 miminka a všechno to byly holčičky k mému překvapení.

Ačkoli mou chybou se Rorynka stala maminkou dřív než je u mne obvykle, poprala se s touto rolí naprosto s lehkostí. Dokonce si během i prvních dní chodila s chutí zaběhat do kolečka. Všechno měla na pohodu. Stíhala vzornou péči o miminka, i řádit po boxíku a chodit se mazlit. Je to prostě miláček.

Holčičky krásně a rychle rostly a sílily. Přišla doba, že jsem měla vybrat onu vyvolenou, která zůstane s námi doma a já prostě nemohla. Nakonec zůstaly dvě favoritky - Wambui a Winter. Byl to nelehký boj do posledního dne, ale nakonec vyhrála Winter, jejíž povaha se mi líbila krapet víc. Navíc doufám, že se do budoucna podaří strakatí prckové ve vzácné barvě grey. :-) Zbylé sestřičky šly společně do skvělého domova již prověřené mladé chovatelky, tak snad tam budou dělat hlavně radost.

 

Mláďata jednotlivě:

wambui-29dni-01p.jpg

Wambui of X-rats

 

F, short hair

agouti

černé oči

bez znaků

(Aa Bb C- D- Dgdg P- SaSa WaWa momo sisi)

 

Na mazlíka u Elly K. (Praha)

willow-29dni-02p.jpg

Willow of X-rats

 

F, short hair

opal

černé oči

bez znaků

(Aa Bb C- dd Dgdg P- SaSa WaWa momo sisi)

 

Na mazlíka u Elly K. (Praha)

winter-29dni-01p.jpg

Winter of X-rats

 

F, short hair

agouti

černé oči

mottled

(Aa Bb C- D- dg- P- SaSa WaWa Momo si-)

 

Na chov v ChS X-rats (já), Praha

 

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek