Jdi na obsah Jdi na menu

Vrh V of X-rats - 10. 11. 2019

 

Layla of X-rats   x   Frozen Bona (SWE)

layla-8mes-01.jpg

bono-08mes-01p.jpg
Matka: short hair, blue
Otec: short hair, chocolate, mottled + silvering

- - - - -

Vzhledem k rekordnímu počtu mláďat Layly v prvním vrhu jsem byla hodně zvědavá, jak dopadne druhý vrh. Bříško nenarostlo nikterak moc, ale že budou "pouhá" 3 miminka jsem opravdu nečekala. Layla zpočátku také vypadala docela zaraženě a často si odbíhala mimo hnízdo a pokukovala, jestli se jí nějaké mláďátko někde ještě nezatoulalo. Bylo vidět, jak je naprosto v pohodě. S přehledem si dělala pauzy, sem tam si zaběhla z volné chvíle v kolečku... až jsem se tomu musela smát.

Mláďátka nicméně byla moc pěkných rozměrů a rostla velmi radioaktivně. Není se čemu divit. Velikost původních deseti nebyla o moc menší ve stejném věku, takže je vidět, jak je Laylinka výborná maminka a má opravdu velmi výživné mléčko. Povahově byl tento vrh zbrklejší, což mne trochu zarazilo. Povahové předpoklady byly výborné. Je ale pravdou, že jsem se v nejdůležitějším období více věnovala problematickému vrhu U a tento si tak nějak více vyrůstal sám. Když jsem měla čas se začít mláďatům věnovat, rychle se vše měnilo a věřím, že k definitivním dobrým výsledkům dojde u nových majitelů. Je to moc hezký vrh jinak, zvláště krásná Valeria a proto jsem ráda, že hned dva jedinci, z tohoto vrhu budou pokračovat v chovu.

 

Mláďata jednotlivě:

valeria-24den-02.jpg

Valeria of X-rats

 

F, short hair

BE lilac

černé oči

mottled + silvering?

(aa bb C- dd DgDg P- Sa- Wa- Momo Sisi)

 

Na chov v ChS Royal Forte (Kružberk)

venom-24den-02.jpg

Venom of X-rats

 

M, short hair

black

černé oči

bez znaků

(aa Bb C- Dd DgDg P- Sa- Wa- momo sisi)

 

Na chov v ChS Z Květnice (Květnice)

viggo-24den-02.jpg

Viggo of X-rats

 

M, short hair

BE lilac

černé oči

silvering

(aa bb C- dd DgDg P- Sa- Wa- Momo Sisi)

 

VOLNÝ

 

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek