Jdi na obsah Jdi na menu

Vrh S of X-rats - 14. 10. 2019

 

Kaori of X-rats   x   Frozen Cezor (SWE)

kaori-11mes-01.jpg

cezor-4mes-02.jpg
Matka: short hair, blue
Otec: short hair, BE lilac

- - - - -

Zprvu jsem myslela, že Kaori znovu mláďátka mít nebude, ale poptávka byla velká a já hledala i vhodnou samici na ověření genů tatínka. Takže nakonec jsem se rozhodla dopřát Kaori ještě jedna miminka, jelikož i poprvé byla výbornou maminkou. První zádrhel bohužel nastal v době čekání na porod. Kaori se do porodu nechtělo a přenášela. Nakonec o 2 dny později porodila 6 miminek. Dvě však byla již mrtvá, zadušená, a třetí umřelo hned po první noci. Naštěstí zbylá trojčátka vypadala hned od počátku zdravě a silně a tak jsem doufala, že ztráty nebudou pokračovat. A tak se také stalo.

I když je Kaori menší samička, tak mláďátka vykrmila skutečně poctivě. K mé radosti se zde objevila hned 2 mláďata ve zbarvení BE lilac - mém oblíbeném. Nakonec ale asi nejhezčí byl modrý klouček Saladin. Vzhled je jedna věc, povaha druhá. Všechna mláďata jsou velmi přátelská a to je pro mne hlavní. Holčička Safira by navíc měla zůstat dále v českém chvu, z čehož mám upřímnou radost. Tento vrh si to zaslouží!

 

Mláďata jednotlivě:

safira-27den-02p.jpg

Safira of X-rats

 

F, short hair

BE lilac

černé oči

bez znaků

(aa bb C- dd DgDg P- Sa- Wa-)

 

Na chov v ChS Z Květnice (Květnice)

saladin-27den-01p.jpg

Saladin of X-rats

 

M, short hair

blue

černé oči

bez znaků

(aa Bb C- dd DgDg P- Sa- Wa-)

 

Na mazlíka u Pavlíny K. (Praha)

serafin-27den-02p.jpg

Serafin of X-rats

 

M, short hair

BE lilac

černé oči

bez znaků

(aa bb C- dd DgDg P- Sa- Wa-)

 

Na mazlíka u Pavlíny K. (Praha)

 

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek