Jdi na obsah Jdi na menu

Vrh Q of X-rats - 16. 7. 2019

 

Frozen Cery (SWE)   x   Le Soleils Jigo (NL)

siri-01.jpg

jigo-1rok-01.jpg
Matka: short hair, BEA, mottled
Otec: short hair, satin, opal

- - - - -

Maminka Sirinka je od mala nerváček, ale s křečíma klukama jí to kupodivu šlo. Bohužel se stalo něco, co se prostě stát může. Tatínek, ačkoli již v pokročilém věku, během krytí onemocněl cukrovkou. Jak jsem to zjistila, oddělila jsem ho od Sirinky, ale už bylo bohužel pozdě. Brzy se narodilo 5 mláďátek, ale Sirinka svou roli matky moc napoprvé nezvládala. Byla ve stresu ještě více než obvykle, mláďata stále stěhovala a různě zapomínala, ale hlavně zpočátku moc nekojila. Hned první den bohužel dvě mláďátka umřela a pár dní to bylo s ostatními taky trochu nahnuté, ale nakonec se Sirinka sebrala a zbylá mláďátka už obstarávala, jak se má a patří. Hodně jsem si oddychla.

Podařilo se, že každé mláďátko má jinou barvu a musím říct, že to je skutečně rozkošná trojka. Od maminky okoukávali ne moc vhodné chování, ale o to více jsem je mazlila a brzy dala do skupiny dospělých jedinců, aby okoukali i trochu normálnější komunikaci. Péče navíc se vyplatila a až na Quicka, který je zatím stále trochu nerváček, jsou zbylá mláďátka pohodáři. Jsem za to moc ráda a věřím, že se jim v nových domovech bude náramně dařit.

 

Miminka jednotlivě:

qiana-26den-01.jpg

Qiana of X-rats

 

F, short hair

agouti

černé oči

mottled

(A- Bb CC Dd Dg- P- Sasa WaWa Momo)

 

Na mazlíka u Veverků (Praha)

quentyn-26den-01.jpg

Quentyn of X-rats

 

M, short hair

opal

černé oči

bez znaků

(A- Bb CC dd Dg- P- Sasa WaWa momo)

 

Na mazlíka u Štěpánových (Praha)

quick-26den-01.jpg

Quick of X-rats

 

M, short hair

red eyed argente (REA)

červené oči

mottled

(A- Bb CC Dd Dg- pp Sasa WaWa Momo)

 

Na mazlíka u Štěpánových (Praha)

 

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek