Jdi na obsah Jdi na menu

***

Caroline Senega

(24. 9. 2017 - † 17. 9. 2018)

carol-zel-01p.jpg

Short hair, Sg, opal, platinum

(Aa Bb C- dd Pp DgDg Plpl Sasa Wawa)

 

Test na cukrovku: negativní (11. 4. 2018)

 

otec: Sand Hamm (DE) - short hair, Sg, lilac fawn

matka: Agáta Hamm (DE) - short hair, agouti

 

Carolínka má překrásnou opálovou barvu a má velmi přátelskou povahu. Jak jde člověk okolo terárka, hned přiskočí ke sklu, co se bude dít. Když dám ruku dovnitř, hned do ní skočí a už se těší, co bude za legraci. Je neuvěřitelně mazlivá a zvědavá. A je pravda, že pro ní mám slabost. :-) Ukázala mi, jak dokáží být campbelláčci úžasní!

Carolínka je opravdu důvod, proč jsem začala Campbelláčky chovat. Je neskutečně pohodová, přátelská a milounká. Sama vyhledává mazlení, jak má možnost, sama si jde do ruky. Když se nečekaně narodil její vrh dříve, bylo mi divné, že si z domečku nejde sama na ruku. A tak jsem odklopila domeček a šáhnula si pro ní. Jemně mně odstrčila a olízla prst a až poté to pod ní zapískalo. Takový je to hodný zlatíčko. Oba dosavadní vrhy vykrmila nejspíš za pomocí skryté radioaktivity do neuvěřitelných rozměrů a tak bylo jasné, že doma nějaká dcera zůstane.

Carolínka je opravdu poklad mezi křečíky. Vždy připravená k mazlení, velmi hodňoučká a milá. Slyší na své jméno. Na zavolání vyleze z domečku a vleze si do ruky. Nevím, co víc dodat. Prostě dokonalá křečice. :-)

Carolínka měla dvakrát za sebou dvojčátka a zřejmě kvůli nepoužívání většiny cecíčků se jí jeden zanítil. Brala antibiotika, která zánět ohraničila do abscesu, ten však bohužel následně prasknul dovnitř a ne ven a došlo k celkové sepsi. :-( Carolínky tělo bohužel tento boj nemohlo vyhrát. Je to pro mne velmi těžká ztráta...

Odchovy: vrh A (5), vrh B (7), vrh E (2), vrh G (2)