Jdi na obsah Jdi na menu

***

Aloha Syrius

(18. 10. 2016  - † 15 8. 2019)

aloha.jpg

Agouti, dominantně tečkovaná

 

otec: Qorest Syrius - agouti, dominantně tečkovaná

matka: Reba's Corrie (NL) - agouti, bez kresby

 

Aloha je aktivnější, velmi zvědavá a nebojácná holka. Ráda šmejdí, kde se dá. V ruce se chvíli nechá mazlit, ale pak jí to nedá a jde někam průzkumničit. Ráda se nechá nosit na rameni, kde nasává všechny nové pachy. Z domečku vyleze i na zavolání sama, vezme si dobrůtku, i vleze do ruky. Nikdy nekousla. I k Diavolkovi byla během krytí poměrně hodná a tak spolu mohli pobývat i několik dní.

Aloha je opravdu miláček. Vždy zvědavá. Přijde na zavolání k ruce a klidně se nechá vzít, aby se pak nechala mazlit nebo mohla sledovat, co se děje v okolí. Velmi ráda pozoruje z ramene, kde se částečně schová do vlasů. Zároveň ej to velmi klidná holčina. Opravdu dělá čest číňánkům. Takto by měli povahově vypadat. :-)

Na Aloze vůbec není vidět věk. Jen si poslední dobou začala dělat obří zásoby a to takové, že jich je plný domeček, do kterého se už nevejde a tak spí v kolečku. Prý není lepšího místa než si vystlat papírky kolečko, zasypat ho hromadou podestýlky, aby se netočilo a to je pak spaníčko! :o))

Jak jsem z Alohy měla radost, že se na ní nepodepisuje věk, tak je pravdou, že se poslední dobou trochu zpomalila a zhoršila se kvalita srsti, ale jinak nebylo nic patrného. Pak ale se během jednoho týdne ukázaly nádory v břišní dutině. Vyrostly velmi rychle a navíc asi zablokovaly střeva a to se vše odehrálo během jednoho týdne. :-( Nezbývalo než Aloze pomoci a nechat jí uspat v klidu. Budu na ní vždy vzpomínat. Společně s Diavolim mi splnili dlouholetý sen a ukázali mi, jak úžasný křečík čínský je. Děkuji za to!